Theorie

Het theorie-examen is een onderdeel van de gehele opleiding. Voordat u het praktijkexamen of tussentijdse toets mag doen moet u eerst het theoriecertificaat behalen.

Het theorie-examen:
Het examen duurt in totaliteit ca. drie kwartier en bestaat uit; ja/nee vragen, meerkeuze vragen en open vragen. U moet van de 50 vragen minimaal 44 goed beantwoord hebben voor het behalen van het certificaat.

Geslaagd of gezakt:
Na het examen zal de computer calculeren wie er geslaagd is en wie gezakt. Als u slaagt, dan krijgt u direct uw theoriecertificaat mee. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van n jaar. Als u zakt, dan krijgt u een uitslagformulier met de aantal fouten voor elk examenonderwerp.

All Right biedt u een uitstekende voorbereiding op uw theorie-examen.
U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


Theorieboeken van uitgeverij Vekabest.
CD-ROM met oefenvragen van uitgeverij Vekabest.

Procedure reservering theorie-examen:
Voor het reserveren van uw theorie-examen kunt u zelf contact opnemen met het CBR op nummer 0900-227 0 227. Deze centrale reserveringsnummer is bereikbaar van zes uur s ochtends tot twaalf uur s nachts, zeven dagen per week.

De volgende benodigdheden dient u mee te nemen op de dag van het examen:

Recente pasfoto.
Wettelijk toegestaan geldig legitimatiebewijs.
Theorie-examenkaart, ingevuld en ondertekend ( deze kunt u kopen vlak voor het examen bij het loket van de theorie-examencentra van het CBR).
U kunt alleen pinnen of chippen bij het CBR!