Rijlessen

Het eerste wat u zich waarschijnlijk afvraagt voor u met de rijlessen begint, is hoeveel rijlessen u nodig zult hebben. Hoewel de één meer aanleg heeft dan de ander, ligt het gemiddelde voor beginnende cursisten tussen de 35-40 autorijlessen.

In het drukke verkeer van tegenwoordig is het praktisch onmogelijk om even tussen de bedrijven door uw rijbewijs te behalen. Het leren besturen van een auto vraagt een grondige scholing. Het eist van u om voldoende ervaring te hebben met alle verkeerssituaties die zich voor kunnen doen.

Bij All Right krijgt u les van uw vaste rij-instructeur in een vaste lesauto. Als u woonachtend bent binnen onze regio, dan wordt u van huis opgehaald en weer afgezet. Uiteraard kunt u er ook zelf voor kiezen om op een ander afspreekpunt opgehaald en/of afgezet te worden, dat kan in overleg met uw rij-instructeur.

De rijlessen duren 50 minuten, welke gehanteerd worden in blokuren van 100 minuten. Op deze manier hebben onze rij-instructeurs de tijd om u binnen de lessen de behandelde lesonderdelen goed uit te leggen, en u de tijd te geven om deze goed uit te voeren.

Onze rij-instructeurs maken gebruik van een zorgvuldig samengestelde instructiekaart voor de autorijlessen. De instructiekaart is een totaal overzicht van alle lesonderdelen. Uw vorderingen worden hierin duidelijk in beeld gebracht.

Overigens rijdt u altijd in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires. De lesauto's zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van rijlessen en het verrichten van toetsen en examens.